11 februari 2016

DLF PAKT UIT MET JUBILEUMCONCERT!Er zijn nog zekerheden in het leven. Eén ervan is dat wij jaar na jaar uitpakken met een pittig aperitiefconcert. Dat is ook dit jaar het geval en dit reeds voor de tiende keer! De jubileumeditie vindt plaats op  

zondag 20 maart om 11 uur  

in OC De Troubadour aan het station in Bissegem.

Traditiegetrouw vergast onze 14-koppige formatie de aanwezigen op een gevarieerde mix aan Mährische blaasmuziek met pittige walsen, polka’s en marsen. Voor deze editie mixte onze dirigent Bart Strynck er ook enkele onvervalste Oberbayernwerken tussen… Ook dit jaar gidst presentator Fries Verschaete iedereen rond. 

Op het programma prijken onder meer het solowerk ‘Esgalopp’ waarbij klarinettiste Hilde even haar kunnen mag etaleren, wat ze even later –samen met muzikant Guy- mag overdoen in ‘Möwenpaar’ (een fraai werk voor twee klarinetten). Verder vergasten wij jullie ook nog op onder meer ‘Veliconocni’, ‘Miluschka’, ‘Chodounska’, ‘Leckerbissen’, ‘Slowakischer Traum’ en de verrassende medley ‘Stelldichein in Oberkrain’. 

Ook ditmaal wordt er aan de inwendige mens gedacht met alvast één gratis aperitief en bijbehorende hapjes. Na de pauze is er zelfs mogelijkheid om het gelegenheidsfrietkraam met een bezoekje te vereren, weliswaar enkel voor wie een toegangskaart -met eten- aan €12 in voorverkoop aanschaft. Daarnaast is er ook weer een altijd-prijs-tombola en een bloemenverkoop

‘Gewone’ toegangskaarten aan 8 euro zijn in voorverkoop te bekomen bij al onze muzikanten of via de website www.dielustigenfreunde.be (Chantal Pattyn 056- 370958); aan de deur betaal je één euro meer.

1 opmerking: